Με courier
Για προϊόντα έως 20 κιλά η παραγγελία σας αποστέλλεται με κούριερ (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, SPEEDEX, ACS, ELTA COURIER). Η παράδοση γίνεται συνήθως από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες.
Για προϊόντα με μικρό βάρος χωρίς όγκο τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€ (μεταφορικά 3,00 ευρω και αντικαταβολή 3,00 ευρω).
Για προϊόντα με μεγάλο βάρος ή όγκο τα έξοδα αποστολής είναι 6,00€ (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).
Οι προφυλακτήρες αποστέλλονται με έξοδα αποστολής 10,00€ (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).
Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας (πόλεις, χωριά, νησιά) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Με Μεταφορική Εταιρεία 
Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους άνω των 20 κιλών και εύθραυστα προϊόντα, τα οποία δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, σε όλη την Ελλάδα.
Η παράδοση έως τα γραφεία της μεταφορικής στην Αθήνα είναι δωρεάν και τα έξοδα αποστολής από την Αθήνα έως το τόπο προορισμού επιβαρύνουν τον πελάτη. Η μεταφορική εταιρεία είναι επιλογή του πελάτη. Το κόστος εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων, για το οποίο θα ενημερωθείτε από την μεταφορική εταιρεία. 
Με αυτόν τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με paypal (δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής).